Szolgáltatásaink

Kegyeleti kisállat hamvasztás

Kisállat hamvasztás szolgáltatásunkkal, amely minden esetben egyedi hamvasztást jelent, azon gazdiknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik elvesztették kisállatukat és humánus megoldással szeretnének végső búcsút venni a szinte családtaggá vált kis kedvenctől.

Sajnos az a nap minden gazdi életében eljön, amikor búcsúzni kell, amikor nem marad más, csak a mély fájdalom és állattársunk élettelen kis teste. Lehetőséget adunk, hogy a sok-sok örömet és mosolyt, néha bánatot adó kis kedvencük hamvait méltóképpen megőrizhessék.

Az elvesztés feldolgozhatatlan szomorúságot okoz, hiszen családtagként szerettük, gondoztuk őket. Ahogy az embereknél, úgy a kisállatoknál is még ebben a helyzetben is döntéseket kell meghoznunk.

Mi Állatotthonosok, akik nem csak a saját kedvenceinket imádjuk, óvjuk és féltjük, sajnos sokkal gyakrabban kell szembesülnünk ezekkel az érzésekkel. Szeretjük őket, ha betegek gyógyítjuk, és amikor eljön az idő, átkísérjük őket a Szivárványhídon. Simogatjuk, öleljük őket az utolsó pillanatokban, ugyanúgy, ahogy tesszük ezt a sajátjainkkal is. Hiszen életükben is a mi családunk tagjai voltak, akikért felelősséggel tartozunk minden pillanatban.

Saját kedvencünk elvesztésekor ma már több alternatíva is lehetséges, hogy a tragédia bekövetkezése után mi történjen szerettünk testével. Sokan még mindig ragaszkodnak a házi temetéshez, mely ugyan nem teljesen legális, de a hatóságok szemet hunynak felette. Azonban lehetőség van elhamvasztatni őt, ezzel biztosítani a testének a végtisztességet.

Mi Állatotthonosok saját kis szeretteink esetében a hamvasztás mellett döntünk.

Hatalmas megnyugvás, hogy mostantól ez lehetséges a Állatotthon területén létesített kegyeleti kisállat-hamvasztóban. Ha rajtunk múlna, örökké üresen állna, de sajnos az élet ennél kegyetlenebb …

Az Állatotthonban működő hamvasztó mostantól elérhető bárki számára, aki szeretné a kedvencének ilyen módon megadni a végtisztességet. Segítséget nyújt abban, hogy méltón, emlékét megőrizve tudjunk elbúcsúzni attól, akit évek óta szinte mindennél jobban szeretünk.

A hamvasztás elérhető bármely családtagként kezelt házikedvencnek, legyen az kutya, cica, nyuszi, rágcsáló, madár vagy hüllő. A hamvasztás az Állatotthon területén lévő krematóriumban zajlik nyugodt körülmények között, diszkrét környezetben, és nagyjából 1 - 3 órán át tart.

A hamvasztás akár megvárható, de kedvencünk testének vagy hamvainak szállítása is megoldható Az Urnák helyben megvásárolhatók..

Az Állatotthon ezt az alternatívát ajánlja, mert a hamvasztó kezelője maga is hatalmas állatbarát, aki átérzi veszteségünket és pontosan tudja, ebben a helyzetben min megyünk keresztül. Korrekt és tisztességes, nem él vissza kiszolgáltatott lelki állapotunkkal.

Kisállat hamvasztás díjjegyzék

A díjak kisállatonként és súlytól függően változnak.

0-4 kg

25.000Ft

4-10 kg

40.000Ft

10-20 kg

50.000Ft

20-30 kg

55.000Ft

30-40 kg

60.000Ft

 

40-50 kg

65.000Ft

50 kg felett

75.000Ft

Szállítási költség

300Ft/km

Az árak az Áfa-t tartalmazzák és visszavonásig érvényesek.